Tema: Girona 10 · Club de lectura Sacharoff · Acció artística "Duel de pissarres"

Consulteu el correu online si no el podeu veure correctament

Museu d'Art de Girona
Recorda'm!
Exposicions temporals
Club de lectura «EL MÓN D’OLGA SACHAROFF»
Presentació dissabte 20 de gener a les 17 h
Un viatge a través de la literatura per descobrir el món d'Olga Sacharoff a través de les seves estades a Tossa de Mar, París i Barcelona. A càrrec de Glòria Guilera i Canals, conductora d’un club de lectura de literatura i arts que imparteix en diferents biblioteques.

Presentació
Dissabte 20 de gener a les 17 h

Estades a Tossa
Dissabte 17 de febrer a les 17 h
“Un Hotel a la costa: Tossa de Mar, 1934-1939” de Nancy J. Johnstone 

Estades a París: la dona i la modernitat en el París dels anys 20 
Dissabte 10 de març a les 17 h
“París era mujer: retratos de la orilla izquierda del Sena” de Andrea Weiss 

La vida al Putxet 
Dissabte 21 d’abril a les 17 h
“El Putxet: memòries d’un paradís perdut” de Elvira Farreras i Valentí 


La presentació i els debats són una activitat gratuïta. Cal reservar trucant al 972 20 38 34Activitat en el marc de l’Any Sacharoff.
Visita guiada a l'exposició "OLGA SACHAROFF"
Dijous 25 de gener a les 17:30 h
Un dijous al mes us oferim la possibilitat de visitar l’exposició dedicada a l’artista Olga Sacharoff acompanyats de la comissària de la mostra, Elina Norandi. Una ocasió per aprofundir en el món artístic i personal de la pintora i per a descobrir els secrets d’una obra que no deixarà de sorprendre-us.
Dijous 25 de gener, 22 de febrer i 22 de març, a les 17:30 hPreu: 4,5 €. Amics del md’A: 2 €. Places limitades. Es recomana reservar amb antelació trucant al tel. 972 20 38 34. Activitat en el marc de l’Any Sacharoff.
Acció performance "DUEL DE PISSARRES, LLIÇÓ D'ANATOMIA"
Dissabte 27 de gener a les 18 h
Acció-performance a l’entorn de l’art i la neuroanatomia, a càrrec de Joan San, neu- rocirurgià i degà de la Facultat de Medicina de la Universitat de Girona, i de Pep Admetlla, escultor i dissenyador industrial, amb les improvisacions en directe de la violinista alemanya Lisa Bause.

Es tracta d’una reedició de la performance presentada el passat mes de juny al Teatre Anatòmic de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya a Barcelona. L’acció va ser filmada per un equip multidisciplinari de professionals de la imatge sota la direcció d’Isa Campo i Isaki Lacuesta que es presentarà al Museu del Cinema de Girona divendres 26 a les 19:30 h.

Activitat gratuïta
GIRONA 10: ENTRADES A 2 € AL MUSEU D'ART
Dissabte 27 i diumenge 28 de gener
Visiteu l'exposició permanent i les exposicions temporals: "Domènec Fita: Divorcis amb la tradició" i "Olga Sacharoff. Pintura, poesia i emancipació" amb entrades a 2 euros, en el marc de Girona 10.

L'Associació Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, són els impulsors de la iniciativa Girona 10, que ofereix allotjament i gastronomia en diversos hotels i restaurants de la ciutat al preu simbòlic de 10 € per persona. Així com una àmplia oferta cultural a preus reduïts. 

No us ho perdeu!
Copyright © MUSEU D'ART DE GIRONA. All rights reserved.
Correu de contacte: comunicaciomag@gencat.cat

En compliment de la llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, i amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caracter personal, li informem que la seva adreça de correu està inclosa en el nostre fitxer, amb la finalitat de seguir oferint-li informació que considerem del seu interés. Si vol deixar de rebre les nostres comunicacions faci clic en baixa.
Museu d'Art de Girona, Pujada de la Catedral, 12, Girona, Catalunya 17004, España
Dona’t de baixa | Modifica les teves dades | Política de privacitat