Tema: 👉 Properes activitats al museu ☄

Consulteu el correu online si no el podeu veure correctament

Museu d'Art de Girona
Recorda'm!

Seguim la pista de Mela Muter!
Dissabte 2 de febrer, a les 11:30 h
Les sales del Museu són plenes de misteris i enigmes… Tan sols seguint les pistes que s’amaguen en els quadres podrem descobrir els secrets de l'artista Mela Muter! Un recorregut per descobrir en família l'exposició "De París a Girona. Mela Muter i els artistes polonesos a Catalunya" i observar les obres d'art amb una nova mirada.

Data: Dissabte 2 de febrer, a les 11:30 h

Adreçat a: nens i nenes de 6 a 12 anys acompanyats d’una persona adulta.

Preu: les activitats familiars són de pagament per als infants i gratuïtes per al seu acompanyant. Preu per nen/nena: 4 €. Amics del md’A: 3 €. Material inclós.

Reserves: Places limitades. Cal reservar al tel. 972 20 38 34.

Crèdits de la imatge: Mela Muter, Retrat del pintor Leopold Gottlieb (fragment). c. 1908-1911. Col·lecció particular, Barcelona
Vermut d'art: Tot redescobrint la col·lecció permanent
Dissabte 9 de febrer, a les 11:30 h
Redescobriu la col·lecció permanent del Museu d’Art de Girona de la mà de la seva directora, Carme Clusellas, en un recorregut per una selecció de peces de la seva elecció que ens farà viatjar en la història de l’art de comarques gironines. 

La visita permetrà la descoberta d’obres excepcionals, com els retaules del segle XIV i XV o la pintura del segle XIX, en un espai carregat d’història, l’antic Palau Episcopal, seu de la institució.

Data: Dissabte 9 de febrer, a les 11:30 h
Preu: 4,5 €. Amics del md’A: 2 €.
Reserves: Places limitades. Tel. 972 20 38 34.

Crèdits de la imatge: Pere Mates, Retaule de Segueró: l’Esperit Sant, judici final, coronació de la Mare de Déu (fragment) (cap a 1530). 
Museu d’Art de Girona. Núm. reg. MDG0381. Fons Bisbat de Girona.
De París a Girona. Mela Muter i els artistes polonesos a Catalunya
Diumenge 10 de febrer, a les 11:30 h
Un diumenge al mes us oferim una visita comentada a l’exposició per conèixer la vida i l’obra de Mela Muter (Varsòvia, 1876 -París, 1967), la seva vinculació amb Girona i, en definitiva, descobrir una de les pintores d’avantguarda oblidades per la història de l’art.


Data: diumenge 10 de febrer, a les 11:30 h
A càrrec de: Serveis Educatius del Museu d’Art.
Preu: 4,5 €. Preu socis Amics md’A: 2 €.
Reserves: Places limitades. Es recomana la reserva prèvia al telèfon 972 20 38 34.

Crèdits de la imatge: Mela Muter. En un poble provençal (fragment), c. 1920. Oli sobre tela. Krzysztof Musial, Galeria aTAK
Catàleg de l'exposició
El catàleg de l’exposició "De París a Girona. Mela Muter i els artistes polonesos a Catalunya" mostra la faceta artística de la pintora polonesa Maria Melania Mutermilch (Varsòvia, 1876 – París, 1967), més coneguda com a Mela Muter, procedent d’una família jueva assimilada, una artista pràcticament invisibilitzada fins a l’actualitat. El podeu comprar a la botiga del museu i en línia a la llibreria de la Generalitat de Catalunya.  

Us convidem a llegir la ressenya del catàleg al blog Llibres gencat.
Museu d'Art de Girona, Pujada de la Catedral, 12, 17004, Girona, Spain
Dona’t de baixa | Modifica les teves dades | Política de privacitat