Tema: 5 motius per visitar el museu el mes d'agost (obrim per vacances!)

Consulteu el correu online si no el podeu veure correctament

Museu d'Art de Girona
Recorda'm!

Obrim per vacances! 
5 motius per visitar el museu aquest mes d'agost
1.
[primera vegada al museu
Visitar la col·lecció permanent

Un passeig per obres mestres de l'art català

Ubicat a l’antic Palau Episcopal, el Museu d’Art de Girona acull una remarcable col·lecció d’art procedent de comarques gironines, amb peces datades des del romànic fins a inicis del segle XX. 

2
[amants de l'art del s. XX
Visitar l'exposició temporal

"70's-90's. D’una certa abstracció a l’art conceptual. Fons d’Art del diari AVUI”

Una proposta expositiva elaborada per la crítica d’art i comissaria Pilar Parcerisas a partir de l’extens i ric Fons d’art del diari Avui. Format per prop de 600 obres, són donació dels propis artistes per recolzar i donar suport el projecte del diari Avui, el primer rotatiu en català, publicat a partir del 1976.

3.
[amb nens]
Observar les obres

Juguem a fet i amagar amb 
el bestiari del museu!

Un joc de realitat augmentada per menuts de 8 a 12 anysLa lleona, un dels animals icònics del Museu d’Art i de la ciutat de Girona, ens acompanyarà pel museu en la recerca de la resta d’animals amagats en les peces de la col·lecció.
5.
[visitants amb discapacitat visual]
Visitar una exposició temporal amb el tacte

TOCA TOCAR. Dibuixos des de la ceguesa

Com es pot dissenyar per a qui no pot veure-hi? Com pot el disseny gràfic, basat en una composició visual, arribar a les persones invidents? Com es troba el punt d’intercomunicació entre aquest col·lectiu i les persones vidents? L’exposició neix d’aquestes reflexions i de la voluntat d’implicar-hi les persones invidents, així com de trobar-hi respostes.
4. 
[amants de l'arquitectura
Descobrir la ciutat monumental

Girona episcopal

Visita tres edificis emblemàtics de la ciutat de Girona: la basílica de Sant Feliu, la catedral i l’antic Palau Episcopal, avui Museu d’Art de Girona, amb una sola entrada, vàlida 48 h. Descobreix un conjunt històric i artístic únic a Catalunya.
Bon estiu!

Ens retrobem la darrera setmana d'agost amb un avançament de programació per al darrer quatrimestre de l'any, tenim moltes propostes a fer-vos! Aquest serà un dels protagonistes de la tardor al md'A, endevineu de qui es tracta?
Seguiu-nos a les xarxes socials
Facebook/Twitter/Instagram: @museuartgirona
Museu d'Art de Girona, Pujada de la Catedral, 12, 17004, Girona, Spain
Dona’t de baixa | Modifica les teves dades | Política de privacitat