Tema: Aquest novembre, Som Cultura, el festival de les experiències culturals

Consulteu el correu online si no el podeu veure correctament

Museu d'Art de Girona
Butlletí electrònic / 12 de novembre de 2019

INAUGURACIÓ
Nou audiovisual "Vitralleria medieval"
Dissabte 16 de novembre, a les 11 h. Activitat gratuïta

Com es feia un vitrall? Com s’emplomaven els vidres? Com es pintaven? Un nou recurs audiovisual produït pel Museu d’Art vol donar resposta a aquestes preguntes i d’altres, recreant la tècnica medieval d’elaboració de vitralls. El vídeo és un complement a la mostra «Vitralls, la llum de la catedral» que exhibeix, dins el circuit de l’exposició permanent, una selecció de fragments de vitralls del segle XIV propietat de la Catedral de Girona, i les taules de vitraller, un dels pocs elements testimonials de l’antiga tècnica de confecció de vitralls conservats a Europa.


ITINERARI GUIAT
L'art del vitrall
Dissabte 16 de novembre, a les 11:30 h

Entrades exhaurides! Estigueu atents a la propera agenda gener-abril, programarem de nou l'activitat 

El nou recurs audiovisual serà el punt de partida d’aquest itinerari que, conduït per Anna Santolaria, artesana vitrallera, ens portarà des de l’exposició «Vitralls, la llum de la catedral», del Museu d’Art, a l’observació dels vitralls de la Catedral de Girona i al seu propi taller d’elaboració i restauració de vitralls, «Can Pinyonaire», al barri vell de Girona. Acompanyats per ella, farem un viatge des de les tècniques medievals fins a l’actualitat per conèixer millor l’art del vitrall. L’entrada a l’activitat permetrà l’accés a la Catedral el mateix dia per visitar in situ els vitralls. Inici de l’itinerari al Museu d’Art de Girona.

SOM CULTURA
Tot un mes d'experiències culturals 
Novembre 2019

Som Cultura és el mes de les experiències culturals a la Costa Brava i el Pirineu de Girona que arriba a la seva quarta edició amb quaranta-sis propostes genuïnes ofertes per les entitats i empreses associades al Club de Màrqueting Cultura i Identitat del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Consulteu tota la programació a: https://somcultura.costabrava.org/ 

El festival pretén estimular l’interès i el consum cultural de locals i visitants durant la tardor i fomentar la creació de productes turístics innovadors i atractius que permetin donar a conèixer el territori en clau cultural: des de recursos monumentals i patrimonials a manifestacions tradicionals, populars i d’identitat.
Museu d'Art de Girona, Pujada de la Catedral, 12, 17004, Girona, Spain
Dona’t de baixa | Modifica les teves dades | Política de privacitat