Tema: Dia Internacional de l'Art (13 i 14 d'abril)

Consulteu el correu online si no el podeu veure correctament

Museu d'Art de Girona
Recorda'm!

Dia Internacional de l'Art 2019
Dissabte 13 d'abril, d'11 a 13 h
Arriba la setena edició del Dia Internacional de l'Art, la celebració establerta per la UNESCO el 2011 que commemora el naixement de Leonardo da Vinci el 15 d'abril de 1452, amb l'objectiu d'acostar als ciutadans diferents formes d'expressió artística. 

Enguany tindrà lloc el cap de setmana del 13 al 14 d'abril, i inclourà més d'un centenar d'activitats culturals i artístiques a Girona ciutat i comarques. Podeu consultar la programació de les comarques de Girona al web www.bolit.cat/blog.

El Museu d'Art de Girona se suma a la programació, amb la col·laboració de l'Associació d'Amics del md'A, oferint la instal·lació artística "Foc nostrum" de l'artista Jaume de Còrdoba (Barcelona, 1961), a partir de la idea del "foc interior" de les persones i la seva representació. 

La instal·lació recull també la passió de Leonardo de Vinci per les màquines i el seu gran projecte de vida: el cavall Sforza. Així, un gran cap de cavall que es propulsa simbòlicament com l'hèlix d'un avió omplirà el pati del Museu d’Art de Girona.
Museu d'Art de Girona, Pujada de la Catedral, 12, 17004, Girona, Spain
Dona’t de baixa | Modifica les teves dades | Política de privacitat