Tema: Dr. Buscahistòries · Dia Internacional dels Museus · Museumweek

Consulteu el correu online si no el podeu veure correctament

Museu d'Art de Girona
Recorda'm!

Crida a la participació
Dia Internacional dels Museus 2020
Què representa el Museu d'Art de Girona per a tu?
El proper 18 de maig celebrarem, un any més, el Dia Internacional dels Museus. És una celebració reivindicativa sobre el paper dels museus en el desenvolupament de les societats i alhora amb un marcat caràcter festiu que es tradueix any rere any en jornades de portes obertes i programes d'activitats a museus de tot el món. 

Enguany les circumstàncies del COVID-19 han alterat qualsevol ordre previ, i els museus resten tancats a l'espera que la pandèmia retrocedeixi i permeti reprendre l'activitat. Això fa que la celebració del Dia Internacional dels Museus del 2020 sigui especial per diversos motius: el primer, la manca de presencialitat i per tant de visitants, una de les principals raons de ser del museu; el segon, les incerteses d'ordre social i econòmic que la pandèmia suposarà per a les institucions museístiques.

És per aquest motiu que voldríem demanar la teva implicació, ara més que mai en una jornada tan singular, convidant-te a respondre la pregu
nta: 
Què representa el Museu d'Art de Girona per a tu? 
El contingut és tan obert i genèric com volgueu (records, emocions, trobades, activitats...). Les respostes, amb el teu beneplàcit, les compartiríem a les xarxes, tot fomentant, un cop més, el debat i la reflexió sobre el paper dels museus avui a la societat, des de les visions personals de tots vosaltres, els visitants. Qualsevol format és benvingut (text, fotografia, vídeo...).

Això a banda, la virtualitat ara més que mai ha arribat per quedar-se. Mai pretendrem que substitueixi l'experiència i el gaudi de recórrer les sales i observar en directe les obres, però ara, en aquestes circumstancies, ens permet ser a prop vostre i presentar-vos una programació ad hoc per a aquest dia que podreu consultar en aquest enllaç.

Gaudiu-la i ens veiem aviat al museu!


Contacontes
Dr. Buscahistòries
Una nova aventura del científic més expert en capturar històries sobre museus
Dijous 14.05
Museumquiz al md'A
Un concurs de preguntes pensat per passar una bona estona i descobrir (o confimar) tot el que cal saber del Museu d'Art!
De l'11 al 17 de maig
Museumweek
Una cita anual a les xarxes socials per parlar amb i sobre museus
Aquesta setmana tenim una cita a les xarxes, cada dia els museus que s'hi vulguin acollir tuitejaran sobre una relació de temes que s'aglutinen sota el concepte de "togertherness" (unió, germanor). Nosaltres hi serem i esteu convidats a participar-hi amb les vostres pròpies aportacions. La iniciativa és internacional, omplim les xarxes de museus!

Dia 11 #HeroisMW
Dia 12 #CulturaEnQuarentenaMW
Dia 13 #TotsJuntsMW
Dia 14 #MomentsMuseuMW
Dia 15 #ClimaMW
Dia 16 #TecnologiaMW
Dia 17 #SomnisMW

Museu d'Art de Girona, Pujada de la Catedral, 12, 17004, Girona, Spain
Dona’t de baixa | Modifica les teves dades | Política de privacitat