Tema: [Fires de Girona] Programació especial

Consulteu el correu online si no el podeu veure correctament

Museu d'Art de Girona
Recorda'm!

Per Sant Narcís, obrim portes!
Dilluns 29 d'octubre, de 10 a 14 h
En motiu de les Fires de Sant Narcís, patró de la ciutat de Girona, el Museu d’Art de Girona obre les seves portes a la visita gratuïta per part del públic. Serà l’ocasió de poder veure les recentment renovades sales 9 i 10, dedicades a exposar el Retaule de Sant Feliu (1504-1520). La reconstrucció digital del retaule i un audiovisual que explica el procés i les vicissituts de la seva construcció permeten comprendre la monumental obra en el seu conjunt, no us ho perdeu!
Visita guiada a la col·lecció permanent del md'A
Dijous 1 de novembre, a les 12 h
Ubicat a l’antic Palau Episcopal, el Museu d’Art de Girona acull una remarcable col·lecció d’art, amb peces datades des del romànic fins a inicis del segle XX. Entre les obres més notables destaquen l’ara d’altar de Sant Pere de Rodes (segle X), el retaule de Sant Pere de Púbol (segle XV), les taules del retaule de Sant Feliu de Girona (segle XVI), el retaule de Segueró (segle XVI) i l’escultura Contra l’invasor (segle XIX). Veniu a descobrir-les!

Visita guiada gratuïta a càrrec dels Serveis Educatius del md'A
Durada: 1 h 30 m
Reserves: 972 20 38 34
Els museus surten al carrer
Diumenge 3 de novembre, Sant Feliu de Guíxols
Arriba una nova edició del Som Cultura, el mes de les experiències culturals a la Costa Brava i el Pirineu de Girona. Els museus de comarques gironines ens hi sumem amb una jornada de tallers a l'aire lliure, pensades per a públic familiar. 
Museu d'Art de Girona, Pujada de la Catedral, 12, 17004, Girona, Spain
Dona’t de baixa | Modifica les teves dades | Política de privacitat