Tema:聽Mela Muter: prorroguem! 路 Sant Jordi al md'A 馃悏馃尮

Consulteu el correu online si no el podeu veure correctament

Museu d'Art de Girona
Recorda'm!

Actualitat
Es prorroga l'exposici贸 "De Par铆s a Girona. Mela Muter i els artistes polonesos a Catalunya"
Visiteu-la encara fins el 16 de juny
Estem molt contents d'anunciar-vos que l鈥檈xcel路lent acollida per part del p煤blic i la bona predisposici贸 dels prestadors han perm猫s prorrogar l'exposici贸 "De Par铆s a Girona. Mela Muter i els artistes polonesos a Catalunya" fins el 16 de juny. La mostra recupera la figura de la pintora polonesa Mela Muter i alhora posa en valor la relaci贸 dels artistes polonesos amb la modernitat catalana a primers del segle XX. Moltes gr脿cies a tots i totes els que l'hi heu contribu茂t, l'heu visitat o us heu interessat, gr脿cies per fer-ho possible!

Cr猫dits de la imatge: Retrat de Mela Muter amb un grup d鈥檃rtistes polonesos a Barcelona. D鈥檈squerra a dreta, Witold Gordon Jurgielewicz, Elie Nadelman, Leopold Gottlieb, Mela Muter i Michal Mutermilch, 1912. Fotografia: Francesc Serra. Ajuntament de Girona. Arxiu I Biblioteca Rafael I Mar铆a Teresa Santos Torroella (fons Galeries Dalmau).
Sant Jordi 2019
Prop de 400 escolars viuran Sant Jordi en un palau de dracs!

Aquest Sant Jordi, la gran festa dels llibres i les roses, al Museu d鈥橝rt els protagonistes seran els dracs que viuen en palaus. 
 
Prop de 400 escolars de centres d'educaci贸 prim脿ria de la ciutat Girona celebraran la diada en un antic palau, l鈥檈piscopal, seu de la instituci贸. Al llarg del mat铆, de les 10 a les 12:30 h, i en grups successius, nens i nenes d鈥檈dats compreses entre els 6 i els 10 anys podran gaudir d鈥檜na selecci贸 de contes sobre dracs, on de vegades hi apareixen pr铆nceses valentes i d'altres cavallers porucs (o era a l'inrev猫s??).
 
Mentre escolten atentament les hist貌ries, a c脿rrec del contacontes David Planas, els infants podran observar els dracs i personatges fant脿stics que habiten als retaules g貌tics del Sal贸 del Tron, l'espai m茅s noble del palau, on tindr脿 lloc l'activitat. A continuaci贸, l鈥檈quip dels serveis educatius del museu convidar脿 els nens i nenes a fer un taller de papirofl猫xia, per cloure la visita amb l鈥檈laboraci贸 d鈥檜na bonica rosa, record d鈥檜na diada de Sant Jordi ben especial. 
Museu d'Art de Girona, Pujada de la Catedral, 12, 17004, Girona, Spain
Dona鈥檛 de baixa | Modifica les teves dades | Pol铆tica de privacitat