Tema: Properes activitats al museu

Consulteu el correu online si no el podeu veure correctament

Museu d'Art de Girona
Recorda'm!

Darrer cap de setmana per visitar "GUINOVART. REFERENTS VITALS"
L’exposició Guinovart. Referents vitals, comissariada per Maria Guinovart  i amb la col·laboració de la Fundació Espai Guinovart d’Agramunt, aprofundeix en els referents artístics que han esdevingut vitals en l’obra de Guinovart i proposa un diàleg visual i conceptual entre les obres de l’artista i algunes obres, seleccionades, dels seus referents més directes: Mir, Nonell, Gimeno, Palència però també i sobretot, Picasso, Dalí i Miró. Grans referents de l’artista als que cal sumar, com a segell propi, un referents constant: l’entorn, els ocres dels paisatges de blat i pedra seca d’Agramunt i els blaus del mar de Castelldefels.

Aprofiteu el primer cap de setmana de tardor per visitar l'exposició "Guinovart. Referents vitals". 
Diumenge 30.09 és el darrer dia! Horaris de cap de setmana: Dissabte: de 10 a 19 h / Diumenge: de 10 a 14 h
Taller "Fotografia amb mòbil als museus" [PLACES EXHAURIDES]
Celebrem aquesta iniciativa de l'Associació de Museòlegs de Catalunya (AMC), que es durà a terme dissabte 29 al Museu d'Art. 

L'enfocament del taller, a càrrec de Fernando Prats, especialista en fotografia amb mòbil, de l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, és de caràcter eminentment pràctic pensat per al col·lectiu de museòlegs. 

L'èxit de les inscripcions ha sigut rotund i esperem poder repetir aviat la col·laboració amb l'AMC. Us informarem a les xarxes del desenvolupament (i resultats) del taller!
Agenda de la setmana
md'A en família: Juguem a fet i amagar
Un app de realitat augmentada 
Dissabte 6 d'octubre, a les 11 h

El Museu d’Art presenta un joc de realitat augmentada pensat per apropar els nens i nenes de 8 a 12 anys a les obres d’art del museu mitjançant l’observació dels animals que hi apareixen. La dinàmica és senzilla i funciona mitjançant una tauleta. La lleona, un dels animals icònics del Museu d’Art i de la ciutat de Girona, ens acompanyarà pel museu en la recerca de la resta d’animals amagats en les peces de la col·lecció

Curs de pintura al tremp d'ou,
a càrrec de Núria Bartrina
Dissabte 6 d'octubre, de 10 a 13 h

Us proposem un curs de tres sessions per aprendre la tècnica del tremp d'ou i els seus secrets. Desprès de l’observació d’algunes obres de la col·lecció del md’A, realitzades mitjançant aquesta tècnica, reproduirem tot el procés creatiu: la preparació del suport, la realització del dibuix, l’elaboració dels colors amb l’ou com aglutinant i l’aplicació de la pintura tal i com ho feien el mestres antics.

Jornades Europees del Patrimoni Cultural
Reserveu-vos el cap de setmana llarg del 12, 13 i 14 d'octubre per gaudir del patrimoni, que celebra la seva gran festa amb portes obertes i activitats arreu de Catalunya. El Museu d’Art de Girona se suma a aquesta celebració del patrimoni amb un cap de setmana de portes obertes a l’Antic Hospital de Santa Caterina i amb dues visites teatralitzades per descobrir l'obra "El Gran Dia de Girona" de Martí Alsina els dies 13 i 14 d'octubre. Més informació
Amb el Dia del Visitant i un homenatge als colors, acomiadàvem l'estiu
El passat 22 de setembre vam gaudir d'una formidable jornada plena de tallers, jocs, instal·lacions artístiques, música i dansa. Vau ser prop de 1.200 els que en vau gaudir i ho vau fer possible, moltes gràcies!

Museu d'Art de Girona, Pujada de la Catedral, 12, 17004, Girona, Spain
Dona’t de baixa | Modifica les teves dades | Política de privacitat