Tema: T'agraden els llibres d'art?

Consulteu el correu online si no el podeu veure correctament

Museu d'Art de Girona
Recorda'm!

Catàlegs de les exposicions temporals
Descompte promocional a la llibreria en línia de la Generalitat de Catalunya
Fins al 29 de febrer i per compres superiors a 14,99€ obtindreu un 5% de descompte


Visites comentades
Exposició temporal "Modest Urgell, més enllà de l'horitzó"

Diumenge 23 de febrer, 11.30 h - PLACES EXHAURIDES! 
Dimecres 11 de març, a les 18.30 h
Diumenges 15 i 29 de març, 11.30 h
Dissabte 11 d’abril de 2020, a les 11.30 h
Diumenge 26 d’abril de 2020, a les 11.30 h
El Museu d’Art de Girona presenta l’exposició central de l’Any Urgell, que commemora el centenari de la mort de Modest Urgell (1839-1919). La visita comentada permetrà descobrir, més enllà dels paisatges característics del carismàtic artista, altres facetes, com la del jove viatger i etern nòmada, la del pintor d’èxit i dramaturg frustrat, o la de l’artista que despertà l’admiració de Dalí o Miró.

Preu: 4,5 €. Amics del md’A: 2 €. Places limitades. Es recomana reservar trucant al tel. 972 20 38 34 o bé comprar l'entrada online. Crèdits de les imatges: Modest Urgell, Barraca de pescadores (Berck). c. 1915-1919. Carbó i llapis sobre paper. Col·lecció particular; Modest Urgell, Marina (Berck). 1873 (abans de). Oli sobre tela. Museu d'Art de Girona. Fons d'Art Diputació de Girona

«Berk: las playas más cercanas de París y la marea más importante de Francia. [...] Allí acuden durante el verano, aristocráticas damas y Sirenas parisiens [...]. Salí el primero de junio; tres meses pasé pintando en aquellas playas y durmiendo en una barraca de pescadores lamida por el mar cuando subía la marea. Al anochecer recibía visitas de bañistas parisiens que a buen precio adquirían notas y bocetos pintados durante el día. El tres de septiembre regresaba a París con dos marinas para Gupil y seis mil francos.»

Urgell, M. (1913) El murciélago. Memorias de una patum, Modest Urgell Barcelona: L’Avenç


Club de lectura del md'A
Cinc anys llegint per amor a l'art
Propera sessió: dissabte 22 de febrer, a les 17 h
No es compleixen anys cada dia i aquesta efemèride ens fa especial il·lusió!: cinc anys del club de lectura, una iniciativa de Cristina Fernández Casacuberta (Petits Lectors) amb la qual ens apropem a la creació artística mitjançant una altra disciplina artística, la literatura. Un cop al mes, i sota l'atenta i cuidada selecció que en fa la Cristina, comentem obres, de formats i gèneres diversos, relacionades amb la vida i la producció de diferents artistes i el seu procés creatiu.

La propera sessió la dedicarem al comentari de la novel·la Sakura, de Matilde Asensi. Les sessions són gratuïtes i obertes a tothom que vulgui passar una estona distreta parlant de literatura i d’art.Vídeo
L'art del vitrall (teaser)
Com es feia un vitrall? Com s’emplomaven els vidres? Com es pintaven? Un nou recurs audiovisual produït pel Museu d’Art vol do-nar resposta a aquestes preguntes i d’altres, recreant la tècnica medieval d’elaboració de vitralls.
Museu d'Art de Girona, Pujada de la Catedral, 12, 17004, Girona, Spain
Dona’t de baixa | Modifica les teves dades | Política de privacitat