Tema:聽Tot redescobrint la col路lecci贸 permanent 馃専

Consulteu el correu online si no el podeu veure correctament

Museu d'Art de Girona
Recorda'm!

PATRIMONI & DIGITAL. Tecnologia i storytelling al servei de la comunicaci贸 cultural
Dijous 7 de febrer, de 9:30 a 18:30 h
Una jornada professional per con茅ixer de primera m脿 experi猫ncies multim猫dia, simulacions tridimensionals, visites virtuals o apps gamificades, la majoria basades en la narrativa o storytelling, que han donat una nova vida a espais patrimonials i objectes de museu, facilitant-ne el seu acc茅s universal.

Des del Museu d'Art presentem l'activitat "Juguem a fet i amagar amb el bestiari del museu!", una visita familiar de realitat augmentada. La presentaci贸 ser脿 a c脿rrec de Carme Clusellas, directora del Museu d鈥橝rt de Girona i Xavier Conesa, de l'empresa Visyon. Conculteu el programa.

Places exhaurides. Per tal de facilitar-ne el seguiment, la jornada es podr脿 seguir via streaming al canal Youtube de patrimoni.gencat i al microsite especial que s鈥檋a creat sobre la jornada al web de Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya: http://patrimoni.gencat.cat/ca/patrimonidigitalvic

Organitza: Ag猫ncia Catalana del Patrimoni Cultural (ACdPC) i Museu Episcopal Vic (MEV)

Vermut d'art: Tot redescobrint la col路lecci贸 permanent
Dissabte 9 de febrer, a les 11:30 h
Redescobriu la col路lecci贸 permanent del Museu d鈥橝rt de Girona de la m脿 de la seva directora, Carme Clusellas, en un recorregut per una selecci贸 de peces de la seva elecci贸 que ens far脿 viatjar en la hist貌ria de l鈥檃rt de comarques gironines. 

La visita permetr脿 la descoberta d鈥檕bres excepcionals, com els retaules del segle XIV i XV o la pintura del segle XIX, en un espai carregat d鈥檋ist貌ria, l鈥檃ntic Palau Episcopal, seu de la instituci贸.

Data: Dissabte 9 de febrer, a les 11:30 h
Preu: 4,5 鈧. Amics del md鈥橝: 2 鈧.
Reserves: Places limitades. Tel. 972 20 38 34.

Cr猫dits de la imatge: Bernat Martorell. Retaule de Sant Pere de P煤bol (fragment). 1437. Pintura al tremp d'ou sobre taula. Museu d'Art de Girona
De Par铆s a Girona. Mela Muter i els artistes polonesos a Catalunya
Diumenge 10 de febrer, a les 11:30 h
Un diumenge al mes us oferim una visita comentada a l鈥檈xposici贸 per con猫ixer la vida i l鈥檕bra de Mela Muter (Vars貌via, 1876 -Par铆s, 1967), la seva vinculaci贸 amb Girona i, en definitiva, descobrir una de les pintores d鈥檃vantguarda oblidades per la hist貌ria de l鈥檃rt.

Data: diumenge 10 de febrer, a les 11:30 h
A c脿rrec de: Serveis Educatius del Museu d鈥橝rt.
Preu: 4,5 鈧. Preu socis Amics md鈥橝: 2 鈧.
Reserves: Places limitades. Es recomana la reserva pr猫via al tel猫fon 972 20 38 34.

Cr猫dits de la imatge: Mela Muter. En un poble proven莽al (fragment), c. 1920. Oli sobre tela. Krzysztof Musial, Galeria aTAK
Museu d'Art de Girona, Pujada de la Catedral, 12, 17004, Girona, Spain
Dona鈥檛 de baixa | Modifica les teves dades | Pol铆tica de privacitat