Tema: Una exposició que convida a tocar

Consulteu el correu online si no el podeu veure correctament

Museu d'Art de Girona
Butlletí electrònic
17 de Setembre 2019
Dissabte 21.09.2019, a les 11.30 h
Deixa't guiar
Visita guiada a l'exposició "Toca Tocar. Dibuixos des de la ceguesa"

Conduïts per Jordi Salido, participant del taller de dibuix que va donar peu a l'exposició, viurem l’experiència de la descoberta de mirar, dibuixar i crear des de la ceguesa.

Com es pot dissenyar per a qui no pot veure-hi? Com pot el disseny gràfic, basat en una composició visual, arribar a les persones invidents? Com es troba el punt d’intercomunicació entre aquest col·lectiu i les persones vidents?

L’exposició “TOCA TOCAR. Dibuixos des de la ceguesa” neix d’aquestes reflexions i de la voluntat d’implicar-hi les persones invidents, així com de trobar-hi respostes. Amb aquesta idea, es va dur a terme un taller de dibuix adaptat a persones cegues, coorganitzat per l’ONCE i el Museu d'Art de Girona. El repte plantejat als participants era que dibuixessin diferents objectes de la vida quotidiana en els quals el disseny és present.

El procés i el resultat de l’experiència és el que l'exposició vol posar en valor. Els dibuixos, que també es recullen en el catàleg de l’exposició, són el testimoni de la capacitat expressiva dels seus autors, però també d‘una experiència enriquidora i socialitzadora que ara es vol compartir.
Dissabte 28.09.2019
Dia del Visitant. 10a edició
Entrada i activitats gratuïtes, de 10 a 22 h

Arriba un any mes la festa més lúdica, reivindicativa i participativa del md'A. Enguany celebrem els 10 anys amb un programa d'activitats que gira al voltant de la temàtica dels orígens, en tots els seus matisos i simbolismes. 
Museu d'Art de Girona, Pujada de la Catedral, 12, 17004, Girona, Spain
Dona’t de baixa | Modifica les teves dades | Política de privacitat