Tema: Vine al museu, descobreix totes les activitats que oferim aquest mes!

Consulteu el correu online si no el podeu veure correctament

Museu d'Art de Girona
Recorda'm!

Visita comentada
Exposició temporal "Falsos verdaders. L'art de l'engany"
Dissabte 8 de febrer, a les 11.30 h - PLACES EXHAURIDES!
Apropeu-vos, mitjançant aquesta exposició, al costat més fosc de l'art, el de les falsificacions d'obres d'art, també a Catalunya. El 2016 el Museu d’Art de Girona va adquirir sis taules renaixentistes, atribuïdes al pintor Pere Mates. Tres d’elles eren idèntiques a unes altres tres adquirides anys abans; el procés d’estudi i anàlisi finalment va determinar que eren falses. Arrel d’aquell incident, es presenta ara una exposició que, a banda de mostrar tot el procés de recerca i acarar les obres falses amb les verdaderes, treu a la llum altres obres d’art falsificades que es conserven en molts del museus catalans.
Properes visites comentades 

Diumenge 22 de març, a les 11.30 h
A càrrec de Pep Paret i Ricardo Suárez, membres del Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya

Diumenge 25 d'abril, a les 11:30 h
A càrrec dels serveis educatius del md'AContes per a grans i petits
Històries d'hospital
Diumenge 9 de febrer, a les 11.30 h
Veniu a descobrir les moltes històries que amaga un antic hospital amb un seguit de sessions de contes de ficció a partir de fets ben reals. Rondallaires professionals ens faran viatjar per les diverses històries imaginades que podrien haver succeït, i tal vegada així va ser, dins les parets de l’Antic Hospital de Santa Caterina.


A càrrec de: Alícia Molina, narradora oral
Preu: 5 €. Entrada reduïda 3 €. Amics Md’A 2 €.
Lloc: Antic Hospital de Santa Caterina. Plaça Pompeu Fabra 1, 17002 Girona


Visita comentada
Estirant del fil. Una passejada pels teixits de les obres del md’A
Dissabte 15 de febrer de 2020, a les 11.30 h
Des de l’antiguitat els vestits i les teles, així com les joies, el moble, la cosmètica o els objectes, han estat símbols de distinció social. El Museu d’Art de Girona us convida a descobrir les diferents teles i teixits que ens ensenyen les obres d’art: la sumptuositat de la seda i les incrustacions de fil d’or, però també robes més senzilles com el lli o la llana. Una experta en teixits ens guiarà per les sales i ens explicarà d’on provenen i perquè s’usaven aquestes teles al llarg de la història.A càrrec de: Rosa Escalé, promotora del projecte de teixits eco Cotó Roig

Preu: 4,5 €. Amics del md’A: 2 €.

Crèdits de la imatge: Rossend Nobas Ballbé, Cambra del segle XVIII (c. 1885). Aquarel·la/paper. Fons: Museu d’Art de Girona Núm. reg. 251.862 Fons d’Art Diputació de GironaVisites comentades
Exposició temporal "Modest Urgell, més enllà de l'horitzó"
Diumenge 23 de febrer, a les 11.30 h
El Museu d’Art de Girona presenta l’exposició central de l’Any Urgell, que commemora el centenari de la mort de Modest Urgell (1839-1919). La visita comentada permetrà descobrir, més enllà dels paisatges característics del carismàtic artista, altres facetes, com la del jove viatger i etern nòmada, la del pintor d’èxit i dramaturg frustrat, o la de l’artista que despertà l’admiració de Dalí o Miró.

Properes visites
Diumenge 23 de febrer de 2020
Diumenge 29 de març de 2020
Dissabte 11 d’abril de 2020
Diumenge 26 d’abril de 2020

Hora: 11.30 h
Preu: 4,5 €. Amics del md’A: 2 €.

Museu d'Art de Girona, Pujada de la Catedral, 12, 17004, Girona, Spain
Dona’t de baixa | Modifica les teves dades | Política de privacitat