Tema: Visita guiada a l'exposició "Juan Batlle Planas: el gabinet surrealista"

Consulteu el correu online si no el podeu veure correctament

Museu d'Art de Girona
Recorda'm!

Vermut d'Art
Juan Batlle Planas: el gabinet surrealista
Dissabte 23 de març, a les 11:30 h
Un passeig per l’exposició de la mà del seu comissari, l’arquitecte Pedro Azara, que ens permetrà descobrir la figura de l’artista surrealista. Nascut a Torroella de Montgrí, Juan Batlle Planas (1911-1966) es traslladà de ben jove a Buenos Aires, on esdevingué una figura clau de l’avantguarda argentina dels anys trenta però desconeguda al nostre país.

Una aproximació a la fascinant figura de Batlle Planas artista, poeta, il·lustrador, col·leccionista i, sobretot, el creador de mons plens de somnis i realitats paral·leles a les quotidianes.

Preu: 4,5 €. Amics del md’A: 2 €. Reserves: Places limitades. Es recomana reservar amb antelació trucant al tel. 972 20 38 34.

Mela Muter: veus i records al seu pas per Girona
Diumenge 24 de març, a les 12 h
Lectura dramatitzada de textos biogràfics de Mela Muter, a càrrec dels actors Meritxell Yanes i David Plana

“No soc dona, soc pintora!” era una de les respostes amb què Mela Muter (1876-1967) sortia al pas de les crítiques que lloaven el seu art considerat viril o se centraven en estereotips a l’hora de parlar del seu treball. Aquella “dona excepcional” (en paraules de Miquel de Palol) va provocar un fort enrenou en el cercle literari de la Girona de 1914. Ara, a través dels seus escrits i de la veu d’altres escriptors de l’època, seguirem el record de la seva curta però intensa estada a la ciutat.


Preu: 4,5 €. Amics del md'A: 2 €. Reserves: Places limitades. Es recomana reservar trucant al tel. 972 20 38 34.
Curs de tècnica del daurat
Dissabtes 23 de març, 30 de març i 6 d’abril, de 10 a 13 h
Una nova proposta de curs de tècniques artístiques per aprendre a manipular els materials i desenvolupar les tècniques del procés de daurat sobre fusta. S’entregarà a cada alumne una fusta preparada per poder aplicar l’or, i al taller se’n prepararà una per conèixer in situ tot el procés de l’enguixat. En acabar el taller, es farà entrega a cada alumne de tot el procediment per escrit.

A càrrec de: Núria Bartrina, tècnica superior d’arts plàstiques i disseny en arts aplicades per l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot (Girona).

Preu del curs: 50 € (3 sessions). Amics del md’A i membres del Club Girona Cultura, 15% de descompte. 

Reserves: Places limitades. Es recomana reservar amb antelació trucant al tel. 972 20 38 34.
 


Museu d'Art de Girona, Pujada de la Catedral, 12, 17004, Girona, Spain
Dona’t de baixa | Modifica les teves dades | Política de privacitat